Knaus
"Déli szél"

Ha Kolumbusz Kristóf 1492-ben szárazföldön indult volna Indiába, ilyen lakókocsival vágott volna neki az útnak. Bár Amerikáig nem jutott volna el, de ezért a csekélységért kárpótolta volna a kényelem, ami majdnem biztos, hogy nagyobb, mint aprócska hajóján volt. Ez a kocsink majdnem akkora, mint a Santa María mégis vontatható személyautóval és „B” kategóriás jogosítvánnyal.

A berendezés részei a fix franciaágy felette emeletes ággyal és a franciaággyá alakítható étkező rész, így öt ember kényelmesen elszállásolható benne. A hűtés-fűtésről beépített tetőklíma gondoskodik emellett hideg-meleg vízrendszer, konyharész hűtővel, kazettás WC, elősátor és rengeteg szekrény, polc, fiók a felszereltség részei. Meg amit még kifelejtettem...

Természetesen az összes kiegészítő felszerelés is díjmentesen igényelhető!
 • Árak

  18 000 Ft naponta
  Zárt elősátor ingyenes!
  Kemping asztal + szék ingyenes!
  Gázpalack ingyenes!
  Klíma ingyenes!
  WC folyadék ingyenes!

A lakókocsit tisztán és üres wc tartállyal kérjük visszahozni. Amennyiben a lakókocsit koszosan és teli wc tartállyal kapjuk vissza, akkor 15.000 Ft takarítási díjat és 15.000 Ft ürítési díjat számolunk fel.

Nyári szezonban (június 1-től augusztus 31-ig) a minimum bérleti idő 7 nap. Szezonon kívül 4 nap.

Foglalás

Foglalhat telefonon a +36/70-570-5711 vagy a +36/70-570-5722 számokon, vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!

Kérjük, az üzenet mezőben írja meg a lefoglalni kívánt időszakot. A foglalás elküldése után felvesszük önnel a kapcsolatot telefonon.

Műszaki adatok

Vonófej Stabilizátoros
Össz tömeg 1200 kg
Saját tömeg 1000 kg
Teljes hossz 727 cm
Felépítmény (h/sz/m) 550 cm / 219 cm / 250 cm