Swift Classic Silhouette
"Csöpi"

Nem a méret a lényeg! Mondják a hölgyek, amikor bátorítani akarnak és az urak, amikor magyarázkodni. A fenti állítás sosem volt még annyira igaz, mint ennél a lakókocsinál. A hölgyek, ha meglátják, felsikítanak: Jaj, de cuki!!! És még a legmogorvább urak sem tudják megállni, hogy a bajszuk alatt valami ilyesmit mormogjanak: Takaros, takaros...

És tényleg minden dicséretet megérdemel ez a napelemmel, fűtéssel, elősátorral, hideg-meleg vizes zuhanyzóval szerelt kis csöppség, ami alig négy méter hosszú és alig egy tonna. Az aprócska méreteknek köszönhetően a vontatása gyerekjáték.

Ha az a cél, hogy kettesben elszökjünk a civilizáció elől, de mégis elkészíthető legyen egy romantikus, gyertyafényes vacsora vagy a legvadabb tájon is egy meleg zuhanyra vágyunk, akkor ő a megoldás, ugyanakkor egy jól felszerelt kempingben sem mutat rosszul.

Természetesen az összes kiegészítő felszerelés is díjmentesen igényelhető!
 • Árak

  12 000 Ft naponta
  Zárt elősátor ingyenes!
  Kemping asztal + szék ingyenes!
  Gázpalack ingyenes!
  WC folyadék ingyenes!

A lakókocsit tisztán és üres wc tartállyal kérjük visszahozni. Amennyiben a lakókocsit koszosan és teli wc tartállyal kapjuk vissza, akkor 15.000 Ft takarítási díjat és 15.000 Ft ürítési díjat számolunk fel.

Nyári szezonban (június 1-től augusztus 31-ig) a minimum bérleti idő 7 nap. Szezonon kívül 4 nap.

Foglalás

Foglalhat telefonon a +36/70-570-5711 vagy a +36/70-570-5722 számokon, vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!

Kérjük, az üzenet mezőben írja meg a lefoglalni kívánt időszakot. A foglalás elküldése után felvesszük önnel a kapcsolatot telefonon.

Műszaki adatok

Vonófej Sima
Össz tömeg 1000 kg
Saját tömeg 785 kg
Teljes hossz 534 cm
Felépítmény (h/sz/m) 394 cm / 213 cm / 249 cm